What the Press Says

about Flowers with a Message

Interview: Chaja van Boesschoten meets Imke den Hartog. 

by Chaja van Boesschoten

12 februari 2022

Do flowers have particular messages for us? Do they carry wisdom inside for us to learn? Imke den Hartog, a flower reader who hails from The Netherlands, has strong experiences tuning in to the energy of flowers.

Interview with Imke

by Sabine van ‘t Hart

29 april 2021

Press Flowers with a message

Nooitgedachtland, Origineel Leven

door Vanessa Sanders

16 september 2020

Flower Reading: Originele workshop met bloemen te Kapellen

“Breng een bloem mee die jouw persoonlijkheid typeert en weerspiegelt wie je bent.’ Dat was de opdracht die ik kreeg van Imke Den Hartog toen ik een flower reading bij haar boekte. Bijzonder en de unieke toon van deze experience was instant gezet.”

Interview door Unicorns & Fairytales

Bijzondere activiteit & bijzonder cadeau : ik liet een flower reading doen

door Unicorns & Fairytales | Nathalie

9 september 2019

“Ik kwam Imke tegen tijdens mijn zoektocht naar leuke dingen die ik zou kunnen doen met de vrijgezellen crew. Ik zocht iets met bloemen en klikte en klikte en toen kwam ik op ‘Flowers with a message’. Ik las verder en werd meteen getriggerd. Nu ben ik een heel gevoelig persoon dus wie weet trok het zich wel gewoon naar me toe. Ik maakte een afspraak met Imke en ging naar haar atelier waar ik een Flower Reading liet doen. Ik vertel je meer en laat je genieten van prachtige foto’s van haar tuin en atelier…”

Martine Prenen Fanpage

door Martine Prenen

14 oktober 2018

Bloemen kunnen je beter maken.

“Flowers with a message, het klinkt als een sprookje en voor dit filmpje waande ik me er ook in, want wat een prachtige plek en wat een bijzondere vrouw sprak ik voor mar10 minuutjes . Een vrouw die je kan helpen met puin ruimen in je binnenste, met anderen en jezelf blij maken, dingen ontdekken over jezelf en sterker worden.”

Press Flowers with a Message

Ecologie op Hoge Hakken.

door Anne Drake

14 juli 2017

Een waar paradijs van bloemen in Aartselaar.

Ik nam Imke mee naar de bloemenweide want zij heeft een bijzondere relatie met bloemen. Als klein meisje deed Imke niets liever dan buiten in de bloemenvelden te spelen. Ze is graag tussen de bloemen, daar voelt ze zich helemaal thuis.  Toen ze tijdens een coaching opleiding haar eindwerk moest maken kreeg ze het idee om iets rond bloemen te doen. Ze voelde intuïtief dat…”